Сьогодні перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій ЮЗВІНКЕВИЧ та провідний спеціаліст відділу комунальної власності ЖКГ та благоустрою території селищної ради Олексій КЛИМЕНКО взяли участь в засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке провів заступник голови Маріупольської райдержадміністрації Олексій ВОРОБЙОВ.

На засіданні комісії обговорили питання виконання протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», епідеміологічної ситуації на території Маріупольського району та питання про стан проведення вакцинації серед учителів середньо загальних шкіл, позашкільних та дошкільних закладів.

З 23 вересня вся територія України переходить до «жовтої» зони адаптивного карантину. Це передбачає припинення навчання у закладах освіти, якщо 80% усіх працівників установи не будуть вакциновані. Щеплення дає можливість припинити ріст захворюваності населення і якомога швидше повернутися до нормального життя.

Фото без описуФото без опису