7 жовтня 2021 року у м.Маріуполь відбулась прес-конференція в рамках проєкту “МОЛОДІ ГРОМАДЯНИ - залучення громад на сході України", що реалізується Terre des hommes в Україні в рамках проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) "Демократичне врядування у Східній Україні". Це проєкт, який було ініційовано задля підвищення залученості молоді до суспільного та політичного життя у громадах, аби молодь, яка проживає у Донецькій та Луганській областях була обізнана про свої права та брала участь у прийнятті рішень, що її стосуються.
Конференція пройшла за участі представників органів місцевої влади, викладачів та молоді, які впродовж року були активними учасниками проєкту, аби презентувати основні досягнення проєкту. У заході взяли участь селищний голова Василь МІТЬКО та представники Нікольської гімназії "Софія", які брали активну участь у цьому проєкті.
Метою цієї прес-конференції є презентація ключових результатів проєкту "Молоді громадяни", збільшення обізнаності про діяльність Terre des hommes в Україні та онлайн-платформу Takeover Day https://takeover.org.ua що була створена для комунікації між активною молоддю та посадовцями та залучення молоді до прийняття рішень у громаді.
Фото без опису