21 листопада українці відзначають День Гідності та Свободи — свято на честь початку двох революцій: Помаранчевої у 2004 році та Революції Гідності 2013-го. Цей день відзначається щороку відповідно до Указу Президента України від 13 листопада 2014-го.
Цього дня 8 років тому українці вийшли з мирним протестом на Майдан Незалежності в Києві, щоб відстояти свої цінності та свободу. Згодом були важкі місяці протистоянь, жорстокі розгони й убивства мирних громадян. Сьогодні ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та усіх українських воїнів, які беруть участь у війні на Сході України, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній й суверенній державі. Всі вони залишаються в пам’яті народу назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.Важкою ціною українці вистояли і перемогли!

  Селищний голова   Василь МІТЬКО, представники трудових колективів у взяли участь у мітингу з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи у Україні.

Під час мітингу присутні вшанували пам'ять загиблих Героїв Небесної Сотні та воїнів АТО хвилиною мовчання.
У закладах освіти громади, бібліотеках, музеях проведені тематичні виховні заходи.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису