Сьогодні відбулось засідання 18 сесії селищної ради 8 скликання під головуванням Василя МІТЬКО. Всього на пленарному засіданні було розглянуто 96 питань порядку денного, які попередньо були розглянуті на засіданнях постійних комісій селищної ради.
Під час сесії обговорили наступні питання:
- вдосконалення структури Нікольської селищної ради для покращення надання адміністративних послуг населенню;
- про призначення на посаду директора КЗ "Нікольська публічна бібліотека";
- про призначення на посаду директора КЗ "Нікольський селищний будинок культури";
- про внесення змін до рішення селищної ради про організацію безкоштовного харчування учнів та вихованців закладів освіти, які не підпадають під жодну пільгову категорію та опинились в складних життєвих обставинах;
- про внесення змін до бюджету селищної ради, про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку селищної ради на 2021 рік, про зміни до Іміджевої програми селищної ради на 2021 рік;
- про внесення змін до Програми фінансової підтримки КНП "Нікольська центральна лікарня " на 2021-2023 роки з метою підтримки медичних працівників та здійснення заходів з запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19.
- питання про надання земельних ділянок у приватну власність громадянам для ведення особистого селянського господарства, відведення земельних ділянок в оренду, надання дозволів на розробку технічної документації та інші питання.
Фото без опису