06 грудня у Нікольському селищному будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України.
З нагоди свята присутніх привітав селищний голова Василь МІТЬКО: "Відзначаючи це свято, ми висловлюємо глибоку шану всім, хто боронив і продовжує боронити честь та свободу рідної землі, хто зміцнює обороноздатність країни, підвищує безпеку та авторитет держави! Від вас залежить наш спокій і наше мирне та вільне майбутнє!
Мужність і професіоналізм, виявлені українськими солдатами у ході миротворчих операцій, вже здобули молодому українському війську повагу і вдячність у світі.
Нехай щира любов до України надихає вас на нові звершення у благородній справі військової служби, мужність та сила допомагають долати будь-які перешкоди на благо українського народу!
Зичу вам здоров’я та сил, миру та спокою, добра та достатку!
СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!" - звернувся до військовослужбовців селищний голова.
За сумлінне високопрофесійне виконання службових обов’язків, вірність військовій присязі, мужність, патріотизм, вагомий особистий внесок у зміцнення обороноздатності країни та з нагоди відзначення Дня Збройних сил України нагородив військовослужбовців військових частин, які дислокуються на території громади, Грамотами селищної ради. Захід продовжився святковим концертом.