Сьогодні у Нікольській громаді вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Біля пам'ятного знака зібрались представники трудових колективів селищної ради, комунальних закладів селищної ради, ліквідатори аварії, мешканці громади.
"Сьогодні ми вшановуємо людей, які віддали свої життя та здоров'я заради порятунку нашої землі від страшної техногенної аварії, наслідки якої не дають спокою людству і сьогодні.
Ми глибоко вдячні всім учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, які виявили героїзм, самовідданість та мужність в тих екстремальних обставинах.
Низько вклоняємось усім ліквідаторам аварії на ЧАЕС нашої громади, які не шкодуючи свого здоров’я і життя, працювали в 30-кілометровій зоні радіаційного лиха аби якомога швидше ліквідувати наслідки Чорнобильської трагедії, обмежити біду, тим, хто зупинив розбурхану стихію некерованої ядерної реакції і зробив вагомий внесок у справу подолання наслідків найбільшої техногенної катастрофи ХХ століття" - звернулась до присутніх на заході заступник селищного голови Тетяна МАРТИЩЕНКО.
Цього року, з нагоди 35 роковин аварії, всі ліквідатори 1,2,3 категорій Нікольської громади отримають одноразову матеріальну допомогу з бюджету селищної ради.
Присутні вшанували пам'ять ліквідаторів аварії на ЧАЕС хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам'ятника.