18 грудня у спортивному залі КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа Нікольської селищної Донецької області», відбувся регіональний турнір з дзюдо, присвячений пам’яті вчителя, тренера, вихователя – Юрія Вільяновича Мілтиха.
На заході був присутній селищний голова Василь МІТЬКО.
Він побажав учасникам турніру перемоги у нелегкій та чесній боротьбі.
Директор ДЮСШ Валентина Бершакова відкрила турнір, і за традицією перед початком змагань усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять тренерів і відомих спортсменів, які пішли з життя. Це Юрій Милтих, Олександр Церахто, В’ячеслав Кумуржі, Анатолій Черкез, Семен Макмак, Олександр Патрича, Юрій Патрича, Віктор Симонов, Іван Чертил, Анастас Чапні, Олександр Башкісер. На спортивне свято з’їхалися 60 учасників - борці з Маріуполя, Агробази, Великої Новосілки, Нікольськогої громади, Оріхова, Донського,Волновахи.
Для багатьох учасників молодшої групи турнір став дебютним, тому вони дуже сильно хвилювалися, але в той же час і намагалися викластися і показати свою початкову майстерність. Майже всі спортсмени старшої групи вже мають за плечима досвід таких змагань, тому вміло контролювали свої емоції, вели себе стримано та демонстрували кращу технічну та фізичну підготовку. За результатами змагань усіх переможців і призерів нагороджено подарунками та пам’ятними призами, а також солодкими подарунками від благодійного Фонду Вадима Новинського на честь Покрови Пресвятої Богородиці. Тренерам Геннадію Чапні та Олегу Даниленку оголошені подяки Донецької облдержадміністрації.
Фото без опису