День Святого Миколая є одним з найулюбленіших усіма дітьми свят. Адже, окрім подарунків, він приносить в кожну оселю радість, надію та любов. Напевно, кожна дитина цими днями найбільше чекає Святого Миколая, який щедро дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій, леліє в дитячих серцях світлі почуття доброти, радості і втіхи.

          Вже стало гарною традицією проводити святкові заходи для дітей, які потребують особливої уваги від нас, дорослих – це діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

         Саме тому, сьогодні, 17 грудня, напередодні свята Миколая в  Нікольській територіальній громаді одночасно на базі КЗ Краєзнавчого музею  та Інноваційного центру розвитку  для  молоді  та дітей  «Сузір’я”,  Службою у справах дітей, за участі  соціального відділу,  КУ «Центр надання соціальних послуг Нікольської селищної ради»,  було проведено  святкові заходи для дітей вищезгаданої категорій.  

          Для дітей були приготовлені цікаві святкові програми.    Діти відчули теплу атмосферу у святковому залі, були не лише глядачами, а й учасниками свята.  

        Святий Миколай побажав усім присутнім родинного затишку, здоров’я, успіхів у навчанні, наснаги та якнайбільше радісних моментів у житті і вручив солодкі подарунки від Нікольської селищної ради.

        Дуже приємно, що в такий складний час, є люди, яким небайдужа їхня доля. До свята Миколая долучилися воєнослужбовці.  Вони привітали дітлахів зі святов, побажали їм  всього найкращого у житті та подарували   солодощі, смачне печиво, фрукти.  

        Зробити дитину щасливою зовсім неважко, потрібні лише турбота та бажання творити дива, - і за це у відповідь ти отримаєш у сотні раз більше - сяючі очі та щасливі посмішки дітей.