19 січня, на свято Хрещення Господня, у с.Бойове приїхали сотні гостей, щоб освятити воду у храмі. Серед прихожан селищний голова Василь МІТЬКО, голова приходської ради Свято-Покровського Храму Юрій ТЕРНАВСЬКИЙ, керівники та працівники підприємств, студенти та учні, військовослужбовці.
Після святкової літургії настоятель Свято-Покровського Храму протоієрей Миколай посвятив воду та щедро окропив кожного хрещенською водою.
Після освящення води парафіяни з іконою Богоявлення та хоругвями пройшли Хресним ходом до сільського ставка. Гостей свята із м.Маріуполь та населених пунктів громади було дуже багато. На водоймі була підготовлена купель у вигляді хреста, деревяний місток, теплі палатки з обігрівачами.
Отець Миколай освятив водойму та благословив усіх, хто вирішив проявити міцність віри та очиститись душевно. Одним з перших пірнув в освячену “іордань” Юрій Тернавський. Незважаючи на холод та сніг, бажаючих було дуже багато. Чергували медики та рятувальники. На березі водойми виступали творчі колективи Нікольської мистецькорї школи, пригощались гарячим шашликом, сюрпою, пловом, випічкою, гарячими напоями. Організатори свята зауважили, що з кожним роком Хрещення в с.Бойове збирає ще більше гостей. Яскраве свято та народні гуляння - тому підтвердження.