Сьогодні, 21 січня 2022 року, відбулось 23 пленарне засідання сесії селищної ради 8 скликання під головуванням селищного голови Василя МІТЬКО.
На засіданні було розглянуто 58 питань.
Селищний голова відзвітував перед депутатами про роботу виконавчих органів ради за 2021 рік та про здійснення державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності виконавчими органами Нікольської селищної ради у 2021 році.
Начальник відділу економічного розвитку Світлана ПАНІОТОВА детально розповіла про концепцію та цілі Стратегії розвитку Нікольської селищної територіальної громади до 2027 року, основні напрямки розвитку та роботи громади до 2027 року, про Програму економічного та соціального розвитку громади на 2022 рік, депутати їх затвердили.
Про свою роботу в округах у 2021 році відзвітували старости Зеленоярського та Бойовського старостинських округів - Микола ЮЗВІНКЕВИЧ та Олена ТУЛАЇНОВА.
Депутати проголосували за рішення про намір передачі частини нежитлового приміщення в оренду, про надання згоди на укладення договорів оренди транспортних засобів, затвердили Положення про стипендії перспективним спортсменам - учням Нікольської ДЮСШ, внесли зміни до рішення сесії про організацію безкоштовного харчування учнів та вихованців закладів середньої та дошкільної освіти, проголосували за внесення змін до Програми розвитку культури і туризму на 2021-2023 роки та до Програми розвитку сімейної, гендерної політикита протидії торгівлі людьми на 2021-2025 роки, які були прийняті у 2021 році.
З питань щодо затвердження проєктів землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність, про надання дозволу з розробки проєктів землеустрою, про затвердження технічної документації з землеустрою доповів Олександр ЯРОЦЬКИЙ - головний спеціаліст - юрисконсульт відділу земельних ресурсів та розвитку територій виконкому селищноъ ради.
На сесії були присутні керівники структурних підрозділів селищної ради, керівники установ та підприємств селищної ради, представники громадськості та ЗМІ,