Нікольська ДПІ Головного управління ДПС у Донецькій області інформує про зміни рахунків для зарахування надходжень до державного і місцевих бюджетів. 

 

 

Головне управління ДПС у Донецькій області повідомляє, що у зв’язку із змінами в адміністративно-територіальному устрої населених пунктів України відповідно до постанови Верховної Ради України від 17.07.2020 № 807-IX “Про утворення та ліквідацію районів», з 01.01.2021 року вводяться в дію нові  рахунки для зарахування надходжень до державного і місцевих бюджетів та зарахування коштів єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

 

Кошти, сплачені з 01.01.2021 на старі рахунки по зарахуванню податків, зборів та єдиного внеску не будуть зараховуватись, а повертатимуться як нез’ясовані надходження.

 

Платник податків може дізнатися про банківські реквізити на субсайтах територіальних органів ДПС в розділі «Бюджетні рахунки» (tax.gov.ua/byudjetni-rahunki).

 

З метою зменшення скупчення відвідувачів до податкової інспекції Головне Управління ДПС у Донецькій області рекомендує використовувати можливість попереднього запису на прийом за телефоном (06246) 2-19-87.

 

Крім того повідомляємо, що прийом всієї вхідної кореспонденції, у тому числі заяв на отримання послуг, здійснювати виключно через скриньки для кореспонденції, режим «Листування з ДПС» ІТС «Електронний кабінет» або поштою за адресою: 87000 Донецька область, Нікольський район, смт Нікольське, вул. Свободи, 128.