Сьогодні, 06 липня 2021 року, у Нікольській селищній раді за ініціативи управління Державної служби якості освіти у Донецькій області, Маріупольської районної державної адміністрації відбувся захід у форматі консалтингу на тему «Синергія між державою, засновником, директором, громадою – важливий фактор на шляху підвищення якості освіти».

Із вступним словом виступили Наталія БУКРЄЄВА - голова Маріупольської райдержадміністрації, селищний голова Василь МІТЬКО, який представив модератора заходу - РЕМПЕЛЬ Тетяну Вікторівну, т.в.о. начальника управління Державної служби якості освіти у Донецькій області.

Основні питання, які розглянуто :

1.Формування єдиного розуміння громадою стратегічних напрямів в роботі управління Служби та функціонування інструментів реалізації державної політики - доповідає РЕМПЕЛЬ Тетяна Вікторівна, т.в.о. начальника управління Державної служби якості освіти у Донецькій області

2.Роль засновника закладу освіти у забезпеченні якості освіти у громадах в умовах децентралізації - доповідає ЛИТВИНОВА Ірина Михайлівна, головний спеціаліст сектору роботи з експертами управління Державної служби якості освіти у Донецькій області

3. Підтримка закладів у розбудові внутрішньої системи забезпечення якості освіти

4.Маркери покращення якості освітніх та управлінських процесів закладів освіти за результатами інституційного аудиту - доповідає АРТАМОНОВА Наталія Анатоліївна, в.о. начальника відділу моніторингу, позапланового контролю закладів освіти та взаємодії з органами місцевого самоврядування управління Державної служби якості освіти у Донецькій області

5. Сертифікація як інструмент підтримки та мотивації педагогів до самовдосконалення і підвищення професійної майстерності - доповідає

ЛИТВИНОВА Ірина Михайлівна, головний спеціаліст сектору роботи з експертами управління Державної служби якості освіти у Донецькій області.

До участі були запрошені заступник голови Маріупольської райдержадміністрації, селищні та сільський голови, працівники управлінь та відділів Кальчицької сільської та Нікольської та Мангушської селищних рад, Сартанської ВЦА, спеціалісти управління Державної служби якості освіти у Донецькій області, консультанти Маріупольського центру професійного розвитку.

Після докладних доповідей, відповідей на питання, всі присутні подякували організаторам за змістовну зустріч, висловили свої враження щодо отриманої інформації та знань, висказали свої сподівання на подальшу співпрацю, допомогу у розвитку галузі освіти територіальних громад Маріупольського району.

Захід продовжиться 07 липня 2021 року для керівників та заступників керівників закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти Маріупольського району, батьківської громадськості.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису