Селищний голова Василь МІТЬКО взяв участь у робочій нараді щодо виконання доручень, наданих директором департаменту екології та природних ресурсів Донецькї облдержадміністрації Сергієм НАТРУСОМ під час виїзної наради 29 липня 2021 року.

Питання будівництва сучасного та екологічно чистого полігону твердих побутових відходів , який буде відповідати всім нормам природоохоронного законодавства на території Маріупольського району, обговорили сьогодні голова Маріупольської райдержадміністрації Наталія БУКРЄЄВА, голова Маріупольської районної ради Степан МАХСМА та представники територіальних громад району.

Були розглянуті декілька варіантів розміщення полігону для твердих побутових відходів та наголошено що він обов'язково має бути безпечним для громад та їх мешканців. Також звернули увагу на те, що розміщення сучасного полігону - запорука додаткового джерела наповнення бюджету громади.

Після обговорень цього питання, присутні вирішили, що оптимальний варіант для розміщення полігону для ТБВ - межа між Маріупольською та Кальчицькою громадами. Вже завтра комісія збереться для виїзної наради, аби оглянути потенційні ділянки для розміщення полігону.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису