Спортивно - масові заходи з нагоди 30-ї річниці Незалежності України відбулись сьогодні у Нікольскій громаді. На стадіоні "Колос" зібрались учасники змагань та поціновувачі спорту.

Змагання проходили з 3 видів спорту - турнір з футболу серед ветеранів , турнір з пляжного волейболу для чоловіків та жінок, турнір з волейболу для чоловіків та жінок.

У змаганнях з футболу взяли участь 2 команди: "Ветеран-1" Кальчицької громади та "Ветеран- 2" Нікольської громади. З рахунком 5:2 перемогла команда "Ветеран -1".

У турнірі з волейболу взяли участь 3 команди : команда Нікольської громади, команда с.Малоянисоль та команда Збройних Сил України "Гіацинт". У фінал вийшли команди смт Нікольске та с.Малоянисоль. Перемогла у запеклій та видовищній боротьбі за кубок та зайняла І місце команда Нікольської громади з рахунком 2:1.

Також пройшли змагання дівчат з пляжного волейболу, в яких взяли участь 3 команди: Нікольське -1 (Товарницька К. та Перелига О.), Нікольське -2 (Арсенюк Т, Мокіна к.) та команда "Малоянисоль" (Дайреджи К., Стрегло М). Перемогла команда "Нікольське - 2" у складі Арсенюк Тетяни та Мокіної Катерини.

Всі учасники турнірних змагань нагороджені кубками, грамотами та солодкими призами, які вручили селищний голова Василь МІТЬКО та заступник голови Маріупольської райдержадміністрації Олексій ВОРОБЙОВ.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису