24 та 25 серпня 2021 року Донецьку область відвідує делегація депутатів Європейського парламенту. В рамках візиту з метою налагодження зв’язків між головами територіальних громад Сходу України з європейськими партнерами та з метою обміну думками 25 серпня 2021 року у місті Маріуполі відбувся круглий стіл щодо особливостей процесу реформування місцевого самоврядування на Сході

Україні, в якому взяв участь селищний голова Василь МІТЬКО.

Метою діяльності Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» є підвищення спроможності місцевого самоврядування в Україні та сприяння налагодженню зв’язків між територіальними громадами і іноземними партнерами.

Програма «U-LEAD з Європою» спільно фінансується Європейським Союзом та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування.

«U-LEAD з Європою» сприяє створенню в Україні багаторівневої системи управління, яка є прозорою, підзвітною та реагує на потреби громадян. Програма посилює спроможність громад виконувати нові завдання та сприяє залученню громадян та приватного сектору до місцевих справ.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису