Охорона здоров’я населення, якісні медичні послуги, своєчасна медична допомога - це найважливіший напрямок роботи селищної ради, яка постійно працює на благо мешканців Нікольської громади.
Селищною радою проводиться певна робота з цього питання.
Сьогодні, 14 січня 2022 року, селищний голова Василь МІТЬКО зустрівся з директором Донецького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Ігорем КІЯШКО. На зустрічі обговорили питання матеріально-технічного забезпечення та проведення поточного ремонту приміщення станції швидкої медичної допомоги. Ремонт проведено вже в половині приміщення, замінені віконні блоки, двері, стеля, створені умови для комфортного перебування працівників на робочих місцях. Ремонт проводиться за умови співфінансування 50/50 Нікольською селищною радою та обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.
У зустрічі також взяли участь БУРЕНКОВ Дмитро Анатолійович - заступник директора з технічних питань, заступниця директора з оперативної роботи Світлана ПАШИНА, директор КНП “Нікольської центральна лікарня” Сергій ШАМЛІ.