У ньому взяли участь найсильніші команди Покровська, Краматорська, Волновахи, Бахмута, Маріуполя та Нікольського.
Нашу громаду представляли 7 юнаків та двоє дорослих. Турнір був поділений на дві вікові групи - юнаки та дорослі. Юнаки боролися у двох вагових категоріях - до 70 кг та понад 70-ти. Дорослі були поділені на чотири вагові категорії – 70, 80, 90 та понад 90 кг. Для наших юних борців це були дебютні змагання, тому що секція армреслінгу існує в нашій громаді не довго, але набирає дедалі більшої популярності. Тим не менш, це не завадило їм зайняти призові місця.
У ваговій категорії до 70 кг друге місце на лівій руці посів Чанаях Валерій, учень 8-го класу, поступившись спортсмену з Маріуполя.
У ваговій категорії понад 70 кг на лівій руці другим став Сімонов Максим учень 11А класу, а третє місце у Хубадіц Олександра учня 10 Б класу.
На правій руці 2 місце зайняв Хубадіц Олександр, а третє місце у Сімонова Максима.
У дорослій віковій групі Нікольське представляли двоє спортсменів: Олексій Якимов та Андрій Глухов. Обидва вони боролися в абсолютній категорії понад 90 кг. Це була найскладніша вагова категорія з усіх через велику кількість учасників, а також рівень їхньої майстерності. У запеклій боротьбі на праву руку третє місце зайняв Якімов Олексій, Андрій Глухов - сьоме місце.
Усі спортсмени показали відмінну боротьбу та волю до перемоги здобувши допуск на чемпіонат України серед юнаків, юніорів та молоді, який відбудеться у квітні цього року у місті Полтава. Тренує юнацьку команду Олексій Якімов. Як каже тренер, "Далі-краще". Адже це лише початок із впевненим стартом та запрошує всіх до секції.
Також спортсмени висловили подяку Нікольському селищному голові Василю Мітько за надану матеріальну допомогу для участі у змаганнях, а також Сергію Товарчі за надані умови для проведення повноцінних тренувань у цьому справді чоловічому виді спорту.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису