Сьогодні відбулось чергове засідання виконкому Нікольської селищної ради під головуванням селищного голови Василя МІТЬКО.

Про утворення комісії з інвентаризації водних об'єктів, лісових ресурсів, об'єктів комунальної власності на території селищної ради доповів перший заступник голови селищної ради Сергій ЮЗВІНКЕВИЧ.

З питань про надання дозволів на укладання договору дарування на ім'я неповнолітніх, про доцільність позбавлення батьківських прав відносно неповнолітнього доповіла начальник служби у справах дітей Тетяна ЧЕМОВА.

Провідний спеціаліст віддліу ЖКГ та благоустрою територій Олексій КЛИМЕНКО доповів з питання про створення спеціалізованих служб цивільного захисту Нікольської селищної ради.

Начальник фінансового відділу виконкому селищної ради Оксана Поклонська доповіла про внесення змін до рішення "Про бюджет Нікольської селищної ради на 2021 рік" для подальшого розгляду депутатами на сесії селищної ради.

Також розглянули питання про впорядкування нумерації будинків та споруд, про підведення підсумків конкурсу з благоустрою (доповідач КЛИМЕНКО Тетяна - головний спеціаліст відділу ЖКГ та благоустрою селищної ради).

Всі рішення прийняті членами виконкому одноголосно.