9 вересня в Нікольському районному центрі зайнятості  на платформі Zoom відбулося засідання круглого столу, участь у якому взяло 7 роботодавців:

Структурний підрозділ дочірнього підприємства "Ілліч-Агро Донбас" ПАТ "ММК ім.Ілліча" агроцех №20

ТОВ "Укрроскаолін"

ДП "Приазовське лісове господарство"

КНЗ "ЦПМСД Нікольської районної ради"

ТОВ «Глобал-Агро»

КЗ "Нікольська ЗОШ №1 імені Якименка А.Д."

ФОП Товарчі Сергій Михайлович

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Розпочала роботу круглого столу начальник відділу взаємодії з роботодавцями Олена Пудак, ознайомила учасників із ситуацією на ринку праці, інноваціями та пріоритетними напрямками діяльності служби зайнятості. «Успішне розв’язання питань соціального захисту населення, стабільність на ринку праці, впевненість громадян у своєму майбутньому у значній мірі залежить від злагодженої роботи служби зайнятості та всіх її соціальних партнерів», - зазначила Олена Пудак.

Під час засідання Олена Ботман поінформувала та нагадала учасникам про послуги служби зайнятості за допомогою презентації, зокрема: актуальність професійного навчання в сучасних умовах, організація професійного навчання за дуальною формою.

Представники роботодавців у своїх виступах обговорили проблемні питання, надавали пропозиції щодо покращення співпраці.

Учасники круглого столу обговорили та затвердили рекомендації щодо активізації ролі роботодавців у збереженні та створенні нових робочих місць, дотримання законодавства про працю та зайнятість шляхом об’єднання зусиль всіх сторін соціального партнерства, спрямованих на соціально-економічний розвиток громади.

З метою здійснення більш ефективного співробітництва присутні домовилися проводити взаємний обмін необхідною інформацією!

Фото без описуФото без опису