Сьогодні, 13 жовтня 2021 року, у Нікольській селищній раді відбулось засідання виконкому під головуванням Василя МІТЬКО.
Членами виконкому було розглянуто 10 питань. Про роботу відділу освіти, культури, спорту туризму та молоді виконавчого комітету Нікольської селищної ради за 9 місяців 2021 року відзвітував Петро МАРКОВ – начальник відділу освіти, культури, спорту, туризму та молоді виконавчого комітету селищної ради. Начальник соціального відділу виконавчого комітету селищної ради Тетяна БЕЛІНСЬКА доповіла про роботу соціального відділу вради за 9 місяців 2021 року за напрямком «Соціальний захист населення» в тому числі підтримка внутрішньо-переміщених осіб. Вирішили продовжувати покращувати роботу за даними напрямками.
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 10 березня 2021 року № 37 «Про затвердження Інформаційної та Технологічної карток адміністративних послуг для виготовлення та видачі посвідчень батьків багатодітної сім’ї та дитини з багатодітної сім’ї Нікольської селищної ради» доповів Петро МАРКОВ. Відтепер посвідчення можуть отримати не тільки мешканці громади, а й мешканці інших населених пунктів України, незалежно від місця проживання, протягом десяти робочих днів з дати подання заяви.
Сьогодні рішенням виконкому була створена координаційна рада з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству і протидії торгівлі людьми в Нікольській селищній раді.
Також члени виконкому розглянули клопотання керівників навчальних закладів щодо включення осіб до переліку учнів та вихованців закладів загальної середньої та дошкільної освіти Нікольської селищної ради, які не підпадають під жодну пільгову категорію та перебувають у складних життєвих обставинах для організації безоплатного харчування в закладах освіти.
Начальник служби у справах дітей виконкому Тетяна ЧЕМОВА доповіла з питань щодо захисту прав неповнолітніх дітей.
З питань, що стосуються благоустрою, нумерації будинків та споруд доповіла КЛИМЕНКО Тетяна - головний спеціаліст відділу ЖКГ та благоустрою територій.
Всі рішення членами виконкому прийняті одноголосно. Присутнім надані відповідні протокольні доручення.