13 жовтня 2021 року в актовій залі Будинку дитячої творчості Нікольської селищної ради відбувся патріотичний захід до Дня захисників та захисниць України, дня українського козацтва та дня Покрови - «Козацька Покрова».
На захід завітали учні 7-А класу КЗ «Нікольська ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 ім. Якименка А.Д. Нікольської селищної ради Донецької області» опорна школа разом із вчителем історії Мариною КОРОЛЬ та військовослужбовці автомобільної роти зведеного підрозділу 227 окремого автомобільного батальону.
Захід відбувся з дотриманням усіх карантинних вимог. Після обробки рук при вході до закладу, всі розмістились в актовій залі та захід розпочався.
Директор закладу Сергій ЛИПОВИЧ відкрив захід вітальним словом, звернувшись до усіх присутніх.
Вихованець гуртка «Медіагеній» Тимофій ЗУБКО прочитав вірш «Козакам». Потім учні мали змогу подивитись відеоролик про свято Покрови та виникнення українського козацтва. Ведучі заходу - методист Анастасія КЛІМІНА та вихованець гуртка «Медіагеній» Олександр ДЖОСАН розпочали захід та розповіли багато цікавих фактів про козацтво, козаків, Запорізьку Січ. Потім для дітей було проведено вікторину «Чи знаєш ти добу козацтва?».
На заході до дітей звернулись з вітальним словом командир автомобільної роти Ростислав МЕЛЕНТЬЄВ та начальник медичного пункту, сержант Наталя ТІТОВА.
Протягом заходу лунали пісні вихованців гуртка «Музичні краплинки» (керівник Валерій ПІКАЛО) - «Пісня про Україну» та «Моя квітуча Україна».
Також у ході заходу військовослужбовцям було вручено вітальні листівки у рамках обласного марафону «Тепло долонь і серця тобі, мій герою» від вихованців гуртка «Творча майстерня» (керівник Наталя ДЖОСАН), які вони самі виготовили на заняттях гуртка.
Актову залу прикрашали виставки, які додавали заходу тематичної осінньої атмосфери.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису