Цей вид спорту вважається перспективним та доступним для людей різного віку. В нашій громаді значна увага приділяється розвитку фізичної культури та спорту, є достатня спортивна база. Вихованням юних спортсменів займається Нікольська ДЮСШ, в якій окрім існуючих секцій планується відкрити секцію з пауерліфтингу.
Це питання на даний час рогзлядається керівництвом громади та буде заслухано на черговому засіданні сесії селищної ради. Звісно, для того щоб проходили заняття, потрібен спеціаліст - тренер з цього виду спорту.
Сьогодні селищний голова Василь МІТЬКО зустрівся з майстром спорту міжнародного класу з пауерліфтингу, чемпіоном світу 2016, 2018 років, неодноразовим чемпіоном України та Європи Олександром РУБЕЦЬ, який має намір займатись з дітьми Нікольської громади.
На чемпіонаті у м.Дружківка у січні цього року Олександр виступав за нашу Нікольську громаду та став переможцем, отримавши путівку на Чемпіонат України. Олександр народився у м.Курахове, з 14 років займається пауерліфтингом, його тренери - президент обласної Федерації з пауерліфтингу Іван ЗБАНДУТ та особистий тренер Катерина БОРОДАЙ-ЗБАНДУТ. Зараз перед спортсменом завдання - успішно виступити на Чемпіонаті України, де він буде представляти Нікольську громади. Бажаємо успіху!
Фото без опису