AGROSHOW UKRAINE 2021 – ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ФЕРМЕРА

Фото без опису

16-18 червня 2021 року традиційно відбудеться щорічна міжнародна агропромислова виставка «AGROSHOW Ukraine 2021».

Святкуємо День фермера та завершення посівної кампанії 2021 на AGROSHOW Ukraine 2021 в м. Черкаси 16-18 червня AGROSHOW Ukraine – це місце, де щороку збираються партнери, провідні та нові компанії, друзі, які разом представляють більше 200 брендів.

Виставка організована в авторському форматі експо-фесту, аналогів якому немає в Україні. Тут відвідувачі можуть не тільки попрацювати, а й з усією сім’єю відпочити на різноманітних локаціях.

Захід відвідають представники Міністерства аграрної політики та продовольства України та адміністрації області.

Головні  тематичні розділи виставки будуть представлені наступними напрямами: сільгосптехніка та обладнання, рослинництво та агрохімія, тваринництво, біоенергетика, сучасні енерго та біотехнології, агроекономіка та управління, інформаційні технології та агросервіс, транспорт.

Виставка займатиме площу понад 30000кв.м.. Для грунтообробної техніки будуть обладнані демонстраційні полігони. Окрема локація -”Фестиваль інновацій”, де 40 учасників представлятимуть рішення для точного землеробства, управління господарством, пристрої та агро стартапи.

Експо-фест триватиме 3   дні.  Очікувана кількість відвідувачів - від 9000, очікувана кількість учасників - більше 300.

https://agroshow.com.ua/about-us/

Партнери

Фото без описуСпонсорФото без описуГенеральний спонсорФото без описуГенеральний інформаційний партнерФото без описуЕнергетичний