Шановні працівники закладів дошкільної освіти!

Прийміть найщиріші вітання із професійним святом – Всеукраїнським днем дошкілля та вдячність за самовідданість, вірність обов`язку і покликанню! Від вашої мудрості, любові та творчої ініціативи залежить благополучне дитинство й подальша доля кожної особистості, адже саме ви виховуєте майбутніх науковців, урядовців, зірок і просто добрих та порядних людей нашої Батьківщини. Тож нехай доля сторицею віддячить вам за невтомну працю незмінною прихильністю, а наполегливість і творча наснага допоможуть у досягненні нових професійних звершень. Бажаємо мати міцне здоров `я, життєву силу, особисте щастя та родинне тепло. А найвищою нагородою для вас хай завжди будуть людська шана і подяка.

З днем позашкілля!

Генеральною Асамблеєю Міжнародної асоціації позашкільної освіти у 2018 році запроваджено відзначення 25 вересня Дня позашкілля на всеукраїнському рівні, бо основною місією позашкільної освіти є гармонійний розвиток кожної дитини, її здібностей і талантів, задоволення її інтересів і формування вподобань.

З днем працівників лісу!

Шановні працівники лісового господарства! Прийміть привітання з нагоди вашого професійного свята!День працівників лісу, це - професійне свято не тільки фахівців лісового господарства, лісової охорони, лісозаготівельних, підприємств, але і всіх тих, хто з любов’ю і повагою ставиться до лісу.

Шановні винахідники та раціоналізатори!

Завтрашній день вимагає від нас нових рішень, у тому числі і технічних. Праця винахідника і раціоналізатора завжди буде високо цінуватися, адже ми хочемо жити в досконалому світі завтра, і в дуже комфортному - сьогодні! Дякуємо вам за працьовитість і відданість своїй справі! Переконані, що і надалі ви будете сприяти активному просуванню на ринок наукомісткої продукції і технологій, впровадження інновацій у повсякденне життя. Бажаємо нових яскравих ідей, успішної реалізації творчих задумів, здоров'я і щастя!

Вітаємо з Днем рятівника!

Шановні рятівники, працівники цивільного захисту, аварійно-рятувальних формувань та ветерани пожежної охорони! Вітаємо із професійним святом – Днем рятівника!

З днем танкістів!

Вітаємо воїнів-танкістів, ветеранів танкових військ, працівників танкобудівної галузі України з Днем танкістів!