З ДНЕМ ЗНАНЬ!

Дорогі школярі та студенти! Шановні педагоги!

З днем авіації України!

Професійне свято військових і цивільних авіаторів, працівників авіаційної промисловості і транспорту - День авіації - святкується в останню суботу серпня. Шановні авіатори України!  Прийміть найщиріші вітання з Днем авіації України - великим і славним нашим святом, що благословенно являє перед усім світом торжество віковічної мрії нашого народу - відродити сильну і незалежну повітряну державу!  Ваша фахова майстерність та високий професійний рівень визнані у всьому світі. В цей день бажаємо всім святкового настрою, невичерпних сил і наснаги, особистого і родинного щастя, міцного здоров'я, успіхів та добробуту! 

Вітаємо з Днем Державного Прапора України!

Шановні жителі та гості Нікольської громади! Щиро вітаємо вас з Днем Державного Прапора України! Державний прапор – це символ духу і свободи нашої країни, символ який об’єднує українців усього світу, є втіленням єдності і могутності народу.

Щиро вітаємо українських бджолярів з Днем пасічника!

Бджолярів здавна шанували на українській землі. Протягом сторіч виготовлення меду з кропіткого ремесла перетворилося на справжнє мистецтво. Його секрети відкриваються лише дбайливим і працьовитим. Мед на столі – радість у домі. З ним українці відзначають свята, частують гостей, лікують недуги. Старовинні рецепти медових страв є безцінною реліквією, яку ми маємо берегти для нащадків. Честь і хвала трудівникам пасік, які приносять до столу неповторний дар землі та сонця. Велике спасибі вам за наполегливість, вірність народним традиціям, любов до своєї землі. Нехай добробут, радість творчості, відчуття гармонії з природою стануть винагородою всім українським бджолярам за терпіння та працю.

Шановні працівники ветеринарної медицини!

Щиро вітаємо з професійним святом – Днем працівників ветеринарної медицини. Обравши одну з найстародавніх і шанованих професій, ви вносите вагомий внесок у забезпечення ветеринарного благополуччя, безпеки громади і країни в цілому. У ваших руках – складна і відповідальна справа. Приємно усвідомлювати, що люди, які працюють в цій галузі – віддані своїй професії, оберігають здоров’я населення, турбуються про довкілля і допомагають тваринам – братам нашим меншим.