Шановні військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України!

  День Збройних сил України — це свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. 6 Грудня — це день пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави. Ніколи не забути нам героїчних подвигів наших прадідів в ім’я України, їх щирої любові до рідної землі та безмежної відданості своїй Батьківщині. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною незалежною державою. Сьогодні Ваше свято, бо українське військо сильне Вами. Тож прийміть щирі вітання з Днем Збройних сил України! Бажаємо вам міцнoгo здoрoв'я, щастя, благополуччя, родинного затишку та нових звершень у благородній справі служіння українському народу, козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, незламної сили волі та віри у власні сили. Нехай оптимізм, спокій та гарний настрій завжди крокують поряд. Мирного неба, благополуччя та процвітання нашій державі!

Шановні працівники сільського господарства !

Пізня осінь – традиційна пора завершення сільськогосподарських робіт, а ще на цей час припадає професійне свято працівників сільського господарства. Тож щиро вітаємо людей цієї професії – хліборобів, виноградарів, овочівників, тваринників, механізаторів, переробників сільгосппродукції, управлінців галузі зі святом. Бажаємо тепла і затишку вашим родинам, мирного неба, міцного здоров’я, нових вагомих трудових здобутків в ім’я процвітання рідної України і нашого чарівного краю, добробуту та благополуччя. Хай вам добре нива засівається і за гарної погоди щедрий врожай вродить!

З Днем Гідності і Свободи!

День гідності і свободи – день, який розпочав новий відлік в історії України та ознаменував прагнення українців створити європейську державу без політичних та корумпованих ігор. Це не просто чергове свято у календарі, цей день є доказом споконвічного прагнення українського народу до вільного та незалежного життя. Українське суспільство зробило перший, впевнений крок до Європи та показало усю рішучість своїх намірів.

Шановні офіцери, прапорщики, сержанти та солдати Десантно-штурмових військ! Дорогі ветерани українського десанту!

Щиро вітаємо Вас з професійним святом! Дуже знаковим є те, що ми відзначаємо День десантно-штурмових військ 21 листопада – у день святого архістратига Михаїла, якого десантники багатьох країнах світу вважають своїм покровителем. Мужність та героїзм військовослужбовців Десантно-штурмових військ стали невід’ємною частиною новітньої історії України. Адже до ведення бойових дій на Сході нашої країни, з першого дня були задіяні всі військові частини Десантно-штурмових військ. Особовий склад неодноразово демонстрував високий бойовий дух, професійну підготовку, вірність та відданість Батьківщині. Дякуємо всьому особовому складу Десантно-штурмових військ за те, що Ви завжди там, де найскладніше, на передових рубежах. Бажаємо Вам невичерпного здоров’я, наснаги, витримки, добробуту та миру Вам і Вашим рідним! Слава Збройним Силам України!

Сьогодні в Україні відзначається День сержанта Збройних Сил України.

Сержанти – це навчені і підготовлені військовослужбовці, які володіють потрібними теоретичними знаннями та практичними навичками, добре знають всі особливості військової служби, вміють ділитися своїм досвідом, показують приклад і ведуть підлеглих за собою. Сержант — це лідер для солдатів, зразок для підлеглих, опора для командира.

Шановні студенти!

Щиро вітаємо молодь громади  з Днем студента, який символізує єднання всіх, хто прагне до вершин знань, самоутвердження у суспільстві та прогресивних змін. Вам притаманна особлива сила – юнацьке завзяття і безмежний ентузіазм. Ваша наснага, громадянська активність і щирий патріотизм мають визначальне значення для розвитку України, її економічного процвітання і динамічного оновлення. Незабаром Ви станете фахівцями, від яких залежатиме майбутнє не лише громади, а й всієї України. Примножуйте славні традиції Вашого навчального закладу, будьте гідними творцями власного життя та справжніми патріотами нашої держави! Бажаємо Вам незабутніх вражень студентського життя, впевненості у власних силах та успішності в навчанні. Нехай Ваш твердий дух надихає вас на отримання глибоких знань, які допоможуть Вам відбутися як особистостям. Упевнені, що свої інтелектуальні здобутки, вміння творчо мислити і знаходити нові рішення ви будете спрямовувати на демократичну розбудову нашої держави, утвердження європейських стандартів у її розвитку. Здоров'я Вам, наполегливості у досягненні мети та здійснення усіх мрій і бажань.

З днем української писемності та мови!

Шановна громадо! Щиро вітаємо Вас з Днем української писемності та мови – святом, яке своїм глибинним духовним змістом історично звеличує нашу націю, гуртує всіх нас на шляху відродження духовності та приурочене українському літописцю Нестору – послідовнику творців слов'янської писемності Кирила і Мефодія. Знати рідну українську мову, любити її – обов'язок кожного справжнього громадянина, бо без мови не буде й Української держави, без рідної мови жодна людина не здатна повноцінно почувати себе частиною свого народу, його історії і культури. Шлях розвитку нашої мови був нелегким. За неї боролись, звеличували у своїх творах сини і доньки України – Тарас Шевченко, Григорій Сковорода, Іван Котляревський, Леся Українка та багато інших видатних українських письменників, вірних патріотів своєї Батьківщини. Саме від нас, українців, залежить майбутнє нашої мови і нашої країни.