Шановні залізничники!

Щоденною кропіткою працею багатьох поколінь плекалася і тепер примножується трудова слава колективів залізничників усієї України. На всіх етапах розвитку залізничники завжди відзначалися професійною майстерністю, самовідданістю, сумлінною працею, почуттям високого громадянського обов’язку. У колективах підприємств залізничного транспорту виросло і зараз працює багато справжніх майстрів своєї справи, які у свята й будні, вдень і вночі забезпечують чітке функціонування залізничних артерій. Висловлюємо всім залізничникам щире спасибі за сумлінну працю і вагомий внесок у соціально-економічний розвиток держави. Вітаємо всіх, хто вірний професійному обов’язку і високому званню залізничник України. Ваша завзята і відповідальна робота викликає повагу в оточуючих. У день професійного свята бажаємо всім вам прихильної долі, міцного здоров’я, миру та злагоди в родинах, невичерпної енергії, професійної удачі, нових трудових здобутків і звершень!

Дорогі захисники та захисниці України, шановні земляки!

Вітаємо вас із державним святом – Днем захисників  та захисниць України, який відзначається 14 жовтня, у день свята Покрови Пресвятої Богородиці, водночас із Днем Українського козацтва. Це – свято спадкоємності героїчних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданості своїйкраїні і гордості за її ратну славу,свято, що уособило доблесть і героїзм усіх поколінь нашого народу, оборонців та визволителів рідної землі. Слава і велика вдячність військовим, які сьогодні, щоденно ризикуючи власним здоров’ям і життям, захищають незалежність і цілісність держави, наш мир і спокій. Нехай ваші відвага та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких, рідних та держави! Бажаємо усім  козацького здоров’я, невичерпної енергії,бадьорості духу, впевненості у собі! Нехай Покрова Пресвятої Богородиці благословляє усіх нас на добрі справи, самопожертву заради ближнього, зміцнює нашу віру, дасть усім нам наснаги і миру!

Шановні працівники державної санітарно-епідеміологічної служби!

Прийміть найщиріші привітання з нагоди професійного свята. Ваша робота вимагає високого рівня професіоналізму, ви завжди знаходитесь на передньому краї боротьби за здоров'я та безпеку життя населення району. Від Вашого вміння швидко зреагувати, задля того аби попередити розповсюдження інфекції, ліквідувати вже існуюче джерело, нерідко залежить чимало людських життів. Немає сумніву, що ви і далі будете успішно виконуватимете свою благородну місію. Бажаємо всім працівникам державної санітарно-епідеміологічної служби  міцного здоров'я, щастя, благополуччя та нових трудових звершень. Нехай завжди посміхається доля, життя дарує спокій, добробут і злагоди вам і вашим родинам, а робота приносить лише радість і задоволення.

Шановні юристи!

Прийміть найщиріші вітання з Вашим професійним святом – Днем юриста! Обравши свою професію, Ви свідомо стали на шлях служіння його величності Закону, на захист прав і свобод громадян, відновлення справедливості і утвердження верховенства права. Бути юристом – суддею, працівником апарату суду, адвокатом, прокурором, правозахисником, юридичним консультантом – це велика честь і відповідальність. Ви маєте високу відповідальність і здатність пропускати крізь себе людські проблеми, їхній біль, зберігаючи холодний розум, застосовуючи ґрунтовні знання законодавства і зберігаючи глибоку повагу до колег, які задіяні з Вами в судовому процесі. Ви гідні шани й визнання суспільства, належної винагороди за працю та вдячності за час, який Ви проводите над Законами, бо саме від Вас залежить подальша доля людини, установи, органу і навіть держави.  Переконані, що властиві Вам якості, принциповість та невичерпна віра в Закон завжди будуть надійним підґрунтям успішної діяльності на Вашому професійному шляху.

З днем людей похилого віку!

Другий місяць осені починається з особливої дати.  1 жовтня – День добра і пошани людей старшого покоління.  В усьому світі у цей день відзначається як Міжнародний день людей похилого віку. А в Україні – це також і День ветерана. Це не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури. Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, а їх практичний життєвий досвід, невичерпна енергія та оптимізм – нерозривний місток, який з’єднує покоління Низький уклін вам, шановні! Нехай вас завжди оточують близькі люди і нехай ніщо не засмучує ваші будні. Міцного здоров’я вам, довгих років життя, сердечного тепла, любові та душевного спокою!

Вітаємо з Всеукраїнським днем бібліотек!

Шановні бібліотекарі! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства. Книги є справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу, а бібліотекарі – вірними збирачами духовних скарбів, провідниками у світ нового і непізнаного. Саме ви, бібліотекарі, допомагаєте читачам бути обізнаними у сучасних проблемах, пізнавати реальну картину світу. Нині бібліотеки є тими інформаційними ланками, які поєднують читачів і управлінські структури, роблять діяльність органів влади прозорою і відкритою для населення. Подальший розвиток бібліотечної справи – це запорука розвитку суспільства. У день Вашого професійного свята щиро бажаємо Вам, шановні бібліотекарі, миру, творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у вашій благородній просвітницькій справі.

З днем усиновлення!

День усиновлення – це свято, яке відзначається 30 вересня в день пам’яті святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії, зворушує своєю відвертістю та щирістю. Це свято життєвої мудрості та досвіду, свято великої душі та великого терпіння, а головне милосерддя та любові.