До уваги!

Нікольська селищна рада повідомляє, що власники корів, овець та кіз мають можливість отримати часткове відшкодування вартості придбаної установки індивідуального доїння молока.

Запрошуємо на фестиваль!

Запрошуємо всіх прийняти участь в обласному історико-культурному фестивалі «ДИКЕ ПОЛЕ. ШЛЯХ ДО ЄВРОПИ», який пройде на території Нікольської селищної ради 17 липня 2021 року на березі штучного водосховища, поблизу села Назарівка, в межах охоронної зони Українського степового природного заповідника «Кам'яні Могили».

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!

Відповідно до рішення виконкому Нікольської селищної ради від 09 червня 2021 року №82 “Про покладення обов’язків з видачі довідок та   затвердження  Порядку видачі   довідок   відділом   «Центр  надання  адміністративних послуг» виконавчого комітету Нікольської селищної  ради”   обов’язки щодо видачі довідок про  склад сім’ї та/або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб, про реєстрацію місця проживання особи, про реєстрацію місця перебування особи,  про зняття з реєстрації місця проживання,  про відсутність відомостей про реєстрацію місця проживання особи (надалі – довідка)  покладено на адміністраторів відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Нікольської селищної ради та на державного реєстратора.

"ТРЕНІНГ ДЛЯ ТРЕНЕРІВ"

Освітній серіал для майбутніх тренерів з цифрової освіти. Серіал має формат живих прикладів, як треба проводити та будувати заняття із цифрової грамотності для людей різного віку. Також включає комедійні скетчі, які показують, як точно НЕ треба робити. Саме тому він виглядає свіжо та легко, адже через гумор навчатися - одне задоволення. Участь у серіалі взяли актори студії Мамахохотала та автор телеграм-каналу «Технології, медіа та суспільство», керівник редакції Liga.Tech Андрій Бродецький.

До уваги!

Шановні мешканці громади! Для розробки Стратегії розвитку Нікольської громади до 2027 року, та з метою врахування думки громадян щодо основних пріоритетів розвитку громади, необхідно провести опитування населення щодо визначення напрямків розвитку громади. Опитування проводиться анонімно, усі відповіді будуть використані в узагальненому вигляді. Термін проведення опитування – до 18 червня включно. Для проходження опитування необхідно перейти за посиланням:

До уваги!

До уваги суб’єктів господарювання!