Трагедія Бабиного Яру

Трагедія Бабиного Яру

Сьогодні ми з глибоким сумом згадуємо одну з найтрагічніших сторінок нашого минулого - 80 років тому у київському урочищі Бабин Яр нацисти почали масові розстріли мирних громадян.

ТУРБОТА ПРО ЛЮДЕЙ ПОВАЖНОГО ВІКУ - СПРАВА ВСЬОГО СУСПІЛЬСТВА

ТУРБОТА ПРО ЛЮДЕЙ ПОВАЖНОГО ВІКУ - СПРАВА ВСЬОГО СУСПІЛЬСТВА

Сьогодні відкрив свої двері після тривалої реконструкції Нікольський селищний будинок культури. Символічно, що відкриття відбулось напередодні святкування Міжнародного Дня людей похилого віку та Дня ветерана та першими гостями оновленого закладу стали саме шановні представники старшого покоління, які працювали все життя на благо громади. Привітав всіх зі святом селищний голова Василь МІТЬКО. Він звернувся до присутніх на святі від імені виконавчого комітету селищної ради та депутатськго корпусу з такими словами:

Засідання постійних комісій селищної ради

Засідання постійних комісій селищної ради

У Нікольській селищній раді продовжують сьогодні працювати постійні комісії. На комісії з питань освіти, охорони здоров'я, соціального захисту населення, культури, молодіжної політики, сімї фізкультури та спорту ( голова комісії ШВЕЧИКОВА Вікторія Володимирівна) розглянуто 7 питань.

Програма міні - грантів

Програма міні - грантів

Нікольський центр зайнятості запрошує мешканців Бердянського, Мелітопольського, Пологівського районів Запорізької області та Маріупольського району Донецької області взяти участь у Програмі міні-грантів для бажаючих розпочати власний бізнес та отримати фінансову підтримку.

Засідання постійних комісій

Засідання постійних комісій

27 вересня 2021 року у Нікольській селищній раді, перед черговим засіданням сесії, розпочали роботу 3 постійні комісії. На засіданні постійної комісії охорони навколишнього природного середовища і раціонального використання природних ресурсів під головуванням ГАВРИЛ-ОГЛУ Федора Івановича розглянуто 152 питання з земельних відносин. 6 питань з питань діяльності селищної ради у галузі житлово - комунального господарства розглянули члени постійної комісії з питань паливно - енергетичного комплексу, промисловості, зв’язку, ЖКГ, будівництва, комунальної власності та транспорту (голова комісії КОЛЕСНИК Володимир Олександрович). На засіданні постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку, охорони прав, свобод, законних інтересів громадян та забезпечення безпечної життєдіяльності населення під головуванням РОЩУПКІНОЇ Світлани Михайлівни розглянуто 3 питання. Всі розглянуті на комісіях питання будуть винесені на розгляд сесії селищної ради.

Щотижнева нарада

Щотижнева нарада

Сьогодні селищний голова Василь МІТЬКО провів щотижневу нараду з керівниками структурних підрозділів селищної ради, керівниками територіальних органів центральної виконавчої влади, керівниками підприємств та організацій Нікольської громади.

МЕГА ЙОРТИ - 2021

МЕГА ЙОРТИ - 2021

Нікольська територіальна громада приймала участь у фестивалі грецької культури "МЕГА ЙОРТИ"

Засідання комісії ТБ і НС

Засідання комісії ТБ і НС

24 вересня селищний голова Василь МІТЬКО провів засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Членами комісії були детально обговорені наступні питання: