«AGROEXPO 2021»

«AGROEXPO 2021»

Міжнародна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки та технологій «AGROEXPO 2021» пройде з 29 вересня по 2 жовтня 2021 року у м. Кропивницький (КІРОВОГРАД), вул. Перша Виставкова (Мурманська), 8 - Виставковий комплекс «AGROEXPO» (360 000 м.кв, найбільший в Україні)

НАВЧАННЯ З ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ

НАВЧАННЯ З ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ

Сьогодні перший заступник голови з питань діяльності виконавчих органів Нікольської селищної ради Сергій ЮЗВІНКЕВИЧ взяв участь в урочистому відкритті навчальних зборів з практичним призовом військовозобов’язаних і резервістів територіальної оборони, які пройдуть з 22 вересня по 1 жовтня на території Маріупольського району.

Засідання комісії ТБ і НС

Засідання комісії ТБ і НС

Сьогодні перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій ЮЗВІНКЕВИЧ та провідний спеціаліст відділу комунальної власності ЖКГ та благоустрою території селищної ради Олексій КЛИМЕНКО взяли участь в засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке провів заступник голови Маріупольської райдержадміністрації Олексій ВОРОБЙОВ.

Участь у нараді з ГУ ПФУ

Участь у нараді з ГУ ПФУ

Сьогодні селищний голова Василь МІТЬКО та керуючий справами виконкому селищної ради Ірина ПЛАВСЬКА взяли участь у спільній нараді з ГУ ПФУ в Донецькій області в онлайн - режимі з питань активізації взаємодії державних структур та органів місцевого самоврядуіання у виконанні місцевих бюджетів та бюджету ПФУ, погашення заборгованості по заробітній платі та скороченню податкового боргу та заборгованості по єдиному внеску, з питань легалізації заробітної плати (доходів) та зменшення рівня незадекларованої праці.

До уваги! Анкетування!

До уваги! Анкетування!

З метою оцінювання якості послуг з оздоровлення та відпочинку, які надаються дитячими закладами оздоровлення та відпочинку, Нікольська селищна рада пропонує пройти онлайн анкетування для дітей шкільного віку та їх батьків.

21 вересня - Міжнародний день миру

21 вересня - Міжнародний день миру

Міжнародний день миру відзначають у всьому світі з 1982 року за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН як день глобального припинення вогню та насильства 21 вересня.

22 вересня - Всесвітній День без автомобіля (World Carfree Day)

22 вересня - Всесвітній День без автомобіля (World Carfree Day)

22 вересня у більшості країн світу відзначається Всесвітній День без автомобіля (World Carfree Day). Цього дня автомобілістам і мотоциклістам пропонується хоча б на добу відмовитися від використання приватного транспортного засобу на користь громадського транспорту, їзди на велосипеді або пішої ходи.