Шановні мешканці, підтримайте наш проєкт! Розпочався другий етап конкурсу "Наша громада" - інтернет-голосування.

      Нікольська громада приймає участь у конкурсі "Наша громада" в рамках програми USAID "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE), який проводиться за підтримки телеканалів ICTV та СТБ разом з Українським кризовим медіа-центром.

Вшанування пам’яті загиблих у Другій світовій війні.

         9 травня в селище Нікольське та в усіх старостинських округах відбулося урочисте вшанування пам’яті загиблих у Другій світовій війні. З нагоди 76 –річчя Великої Перемоги, мешканців громади привітали селищний голова Василь МІТЬКО, голова Маріупольської районної ради Степан МАХСМА та голова Маріупольської районної державної адміністрації Наталія БУКРЄЄВА.

Відкриваємо велосезон! 

    Сьогодні Нікольська селишна рада взяла участь в обласному фізкультурно-оздоровчому заході «VeloChallenge». Нашою поїздкою ми приєднуємося до кола Донеччини та зможемо об’їхати нашу область на велосипедах.

Фізкультурно-оздоровчий захід «Мама, тато, я – спортивна сім’я»

    З метою формування свідомої потреби до занять фізичною культурою в колі сім'ї  сьогодні, 7 травня 2021 року на стадіоні «Колос», за ініціативою Нікольського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та за підтримкою Нікольської селищної ради проведено фізкультурно-оздоровчий захід  «Мама, тато, я -спортивна сім'я».

«Дерзай, малюк»

    Журі відбіркового етапу обласного конкурсу-огляду дитячої художньої творчості дітей пільгових категорій дошкільного віку «Дерзай, малюк»  розглянуло заявки від закладів дошкільної освіти Нікольської селищної ради.

ДПС Донеччини роз’яснює:Що робити у разі неможливості закриття робочої зміни на програмному РРО

    Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області інформує, якщо суб’єкт господарювання користувач програмного РРО згенерував новий кваліфікований електронний підпис, то для подальшої роботи з програмним реєстратором розрахункових операцій (далі – ПРРО) за новим ідентифікатором ключа, необхідно подати Повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованого сертифіката відкритого ключа про касира за формою J/F1391801 (далі – Повідомлення J/F1391801) з інформацією про новий ідентифікатор ключа з сертифікату, який використовується для підпису.

ДПС інформує: Представниками малого бізнесу Донеччини сплачено більше 380 мільйонів гривень єдиного податку

   За підрахунками фахівців податкових органів Донеччини від платників, що знаходяться на спрощеній системі оподаткування, з початку 2021 року надійшло 381,6 млн грн, що на 37,3 млн грн перевищує надходження відповідного періоду минулого року.

Компенсація підприємств Донеччини за забруднення довкілля склала більше 310 мільйонів гривень

    З початку 2021 року підприємства Донецької області на оздоровлення навколишнього середовища перерахували 310,4 млн гривень. Для Донецького регіону екологічний податок є чи не найважливішим з погляду покращення умов життя усіх громадян, що тут проживають. Адже кошти екологічного податку спрямовані, насамперед, на попередження екологічних проблем – поновлення природних ресурсів та компенсацію шкідливого впливу від підприємств.

ДПС Донеччини роз’яснює: Єдиний соціальний внесок: новації порядку надання звітності

     Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області інформує, Законами України від 19 вересня 2019 року № 115 «Про внесення змін до Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» щодо подання єдиної звітності з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та податку на доходи фізичних осіб» (далі – Закон № 115) та № 116-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо подання єдиної звітності з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування і податку на доходи фізичних осіб» (далі – Закон № 116) змінено порядок подання звітності про нарахування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок), зокрема передбачено щоквартальне подання звітності про нарахування єдиного внеску в розмірах, визначених відповідно до Закону № 2464, у складі звітності з податку на доходи фізичних осіб (єдиного податку) до податкового органу за основним місцем обліку платника єдиного внеску у строки та порядку, встановлені Податковим кодексом України (далі – ПКУ).

Заключний етап обласної спартакіади допризовної молоді - 2021

    Заключним етапом обласної спартакіади допризовної молоді - 2021 стали змагання з плавання на 50 метрів. Спортсмени пропливали заплив у басейні спортивного комплексу «Олімпійський» м.Курахове. За результатам всіх змагань наша команда спортсменів-учнів Нікольської селищної ради зайняла залікове 10 командне місце. Переможців нагороджено  грамотами за високі досягнення.