До уваги!

До уваги!

Щорічний фестиваль історичних реконструкцій «Дике поле. Шлях до Європи»  пройде у Донецькій області 17 липня. Нова дата проведення була визначена після перенесення заходу через несприятливі погодні умови.

Щотижнева нарада

Щотижнева нарада

Сьогодні, 07 червня 2021 року , селищний голова Василь МІТЬКО провів щотижневу нараду з керівниками відділів селищної ради, керівниками територіальних органів центральної виконавчої влади, керівниками підприємств та організацій Нікольської громади.

До уваги!

До уваги!

AGROSHOW UKRAINE 2021 – ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ФЕРМЕРА 16-18 червня 2021 року традиційно відбудеться щорічна міжнародна агропромислова виставка «AGROSHOW Ukraine 2021».

НІКОЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ: в Нікольському районі стартує декада «Знайдемо роботу разом!»

НІКОЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ: в Нікольському районі стартує декада «Знайдемо роботу разом!»

 ПРЕСАНОНС: 7 червня за ініціативи ДОЦЗ на Донеччині стартує декада «Знайдемо роботу разом!». Фахівці Нікольського районного центру зайнятості проведуть низку заходів щодо сприяння працевлаштуванню випускників професійно-технічних навчальних закладів. Декада пройде у співпраці з представниками молодіжного центру «Сузір’я».

Новина Дня:  Стережися шахраїв – сплачуй податковий борг тільки на бюджетні рахунки!

Новина Дня: Стережися шахраїв – сплачуй податковий борг тільки на бюджетні рахунки!

   Нещодавно Головним управлінням ДПС у Донецькій області було запроваджено постійну телефонну лінію з питань наявного боргу. Мабуть, навіть, ви самі чули приємний жіночий голос голосового роботу, який повідомляє інформацію щодо наявного боргу, а згодом отримували смс-повідомлення з посиланням за більш детальною інформацією на телефон 099-50-800-50. Не лякайтеся, це не шахраї, а інформаційна підтримка платників податків Донецького регіону в умовах карантинних обмежень сьогодення!

Руйнування Схем:  Податківці Донеччини виявили факти фіктивного виконання будівельно-монтажних робіт для держпідприємств майже на 33 млн гривень

Руйнування Схем: Податківці Донеччини виявили факти фіктивного виконання будівельно-монтажних робіт для держпідприємств майже на 33 млн гривень

  Управлінням боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, Головного управління ДПС у Донецькій області встановлено факти нанесення збитків державним підприємствам протягом 2019 року на суму   32,7 млн гривень.