Засідання комісії з питань захисту прав дитини

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

Сьогодні, 18 червня 2021 року, селищний голова Василь МІТЬКО провів позачергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Нікольської селищної ради, на якому розглянуто питання про стан утримання та виховання малолітніх дітей у багатодітній неповній родині. Після обговорення питання членами комісії прийняті відповідні рішення.

Засідання комісії ТБ і НС

Засідання комісії ТБ і НС

17 червня 2021 року селищний голова Василь МІТЬКО провів позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, скликане у звязку з негодою, яка спричинила аварійну ситуацію з відключення електропостачання у 22 населених пунктах селищної ради та з численними випадками підтоплення. Станом на 17-00 електропостачання населених пунктів повністю відновлено, у лікарняних закладах ситуація стабільна, хворі забезпечені киснем, ліками та харчуванням. Всі установи та підприємства ради працюють у штатному режимі.

ДЕРЖЕНЕРГОНАГЛЯД інформує

ДЕРЖЕНЕРГОНАГЛЯД інформує

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ ДЕРЖЕНЕРГОНАГЛЯДУ ЩОДО ПІДГОТОВКИ ДО РОБОТИ В ОПАЛЮВАЛЬНИЙ ПЕРІОД   ДЕРЖАВНА ІНСПЕКЦІЯ ЕНЕРГЕТИЧНОГО НАГЛЯДУ УКРАЇНИ

Участь у нараді

Участь у нараді

15 червня 2021 року голова Нікольської селищної ради Василь МІТЬКО та провідний спеціаліст відділу комунальної власності ЖКГ та благоустрою територій селищної ради Олексій КЛИМЕНКО взяли участь у нараді , яку провела голова Маріупольської райдержадміністрації Наталя БУКРЄЄВА з питань проведення 10-ти денних зборів з батальоном територіальної оборони Маріупольського району, що відбудуться у вересні 2021 року.

Засідання конкурсної комісії

Засідання конкурсної комісії

Сьогодні, 15 червня 2021 року, у Нікольській селищній раді відбувся конкурс на заміщення вакантних посад головного спеціаліста юридичного відділу та провідного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку.

Щотижнева нарада

Щотижнева нарада

Сьогодні, 14 червня 2021 року відбулась щотижнева нарада з керівниками відділів селищної ради, керівниками територіальних органів центральної виконавчої влади, керівниками підприємств та організацій Нікольської громади, яку провів селищний голова Василь МІТЬКО.