Робоча нарада

Робоча нарада

З метою підтримки подолання наслідків конфлікту на сході України, відновлення та вдосконалення найважливішої інфраструктури в регіонах, 09 грудня 2020 року підписано Фінансову угоду (Проєкт “Программа з відновлення України) між Україною та Європейським інвестиційним банком про наміри залучення кредитних ресурсів у розмірі 340 млн.євро.

Засідання конкурсної комісії

Засідання конкурсної комісії

30 червня 2021 року селищний голова Василь МІТЬКО провів засідання конкурсної комісії селищної ради. В конкурсі на заміщення вакантних посад головного спеціаліста соціального відділу , головного спеціаліста відділу земельних ресурсів та розвитку сільських територій (2 штат.од) брали участь 3 претендента. Всі успішно відповіли на питання екзаменаційних білетів. Бажаємо переможцям конкурсу успіхів у роботі на благо Нікольської громади!

Участь у нараді

Участь у нараді

Сьогодні заступник селищного голови Сергій ЮЗВІНКЕВИЧ взяв участь в онлайн нараді з питань стану пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту у закладах охорони здоров’я, закладах освіти та соціального захисту населення.

Щотижнева нарада

Щотижнева нарада

29 червня 2021 року селищний голова Василь МІТЬКО провів щотижневу нараду з керівниками структурних підрозділів селищної ради, керівниками територіальних органів виконавчої влади, комунальних установ, підприємств, організацій, старостами.