Мітинг до Дня Скорботи і вшанування пам’яті жертв війни

Мітинг до Дня Скорботи і вшанування пам’яті жертв війни

22 червня 2021 року відбулися меморіальні заходи до Дня Скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні за участю керівників та представників трудових колективів організацій та підприємств селища Нікольське. На заході виступив селищний голова Василь МІТЬКО.

Щотижнева нарада

Щотижнева нарада

22 червня 2021 року селищний голова Василь МІТЬКО провів щотижневу нараду з керівниками відділів селищної ради, керівниками територіальних органів центральної виконавчої влади, керівниками підприємств та організацій Нікольської громади.

Щиро вітаємо усіх татусів з Днем батька!

Щиро вітаємо усіх татусів з Днем батька!

Наші батьки - найближчі до нас люди в усьому світі. Тато і мама - найперші слова, які в більшості ми вимовляємо, коли вчимося розмовляти рідною мовою. Вони для нас одночасно і найбільша загадка, і найбільше відкриття. Добре, коли вони є у нас і сумно, коли залишають.

Шановні фермери, аграрії, господарі землі!

Шановні фермери, аграрії, господарі землі!

Сердечно вітаємо Вас із професійним святом – Днем фермера. День фермера – це свято, яке з’явилося на календарі Незалежної України не випадково. Адже сьогодні фермери і фермерство – це навіть не професія, а ,швидше, спосіб життя особливих людей, які не мислять себе без землі. Розвиток фермерства і робота самих фермерів відіграють важливу роль у забезпеченні продовольчої безпеки та збереження українського села. Ваш трудовий подвиг, служіння землі та найблагороднішій професії - хлібороба й годувальника залишаються взірцем для багатьох. Бажаємо усім щедрих врожаїв, миру та добра.Хай обходять Вас стороною природні стихії, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті та благополуччі.