Засідання комісії ТБ і НС

Засідання комісії ТБ і НС

Сьогодні, 07 липня 2021 року , відбулось засіданнія комісії з питань ТЕБ та НС Нікольської селищної ради, яке проходило під головуванням селищного голови Василя МІТЬКО. На комісії були присутні голова Маріупольської районної ради Степан МАХСМА, голова Маріупольської райдержадміністрації Наталія БУКРЄЄВА, заступник голови Маріупольської райдержадміністрації Олексій ВОРОБЙОВ.

ГУ Пенсійного Фонду України в Донецькій області інформує

ГУ Пенсійного Фонду України в Донецькій області інформує

ЯК ОТРИМАТИ ДОВІДКУ ОК-5 чи ОК-7 ЗАМОВЛЯЙТЕ ЇЇ ОНЛАЙН Реєструйтесь на вебпорталі Пенсійного фонду України www.pfu.gov.ua та замовляйте довідки з QR-кодом. 1. Авторизуйтеся в особистому кабінеті Вебпорталу за електронним цифровим підписом або за BankID. 2. В категорії «Дані з реєстру застрахованих осіб», оберіть розділ «Запит на отримання електронних документів» – «Довідка про трудовий та страховий стаж». 3. Заповніть новий запит особистою інформацією, натисніть «Відправити до ПФУ». Отримати довідку можна в розділі «Звернення», обравши завдання зі статусом «Виконано». Документ у форматі pdf ви можете не тільки зберегти, але й роздрукувати. Електронні довідки з QR-кодом (ОК-5, ОК-7 для правильного розрахунку лікарняних, довідка про розмір пенсії тощо), підтверджені електронним цифровим підписом Пенсійного фонду України є аналогом паперового документу, підписаного відповідальною особою в органах Фонду. Для реєстрації/входу до вебпорталу Пенсійного фонду України у нагоді стане наступний алгоритм https://www.facebook.com/605397909670256/videos/532879120984266/.  Користуйтесь сучасними сервісами Пенсійного фонду України та будьте здорові #ГоловнеуправлінняПенсійногофондуУкраїнивДонецькійобласті #ЄСВ #підприємці #страховийстаж 

«Синергія між державою, засновником, директором, громадою – важливий фактор на шляху підвищення якості освіти»

«Синергія між державою, засновником, директором, громадою – важливий фактор на шляху підвищення якості освіти»

Сьогодні, 06 липня 2021 року, у Нікольській селищній раді за ініціативи управління Державної служби якості освіти у Донецькій області, Маріупольської районної державної адміністрації відбувся захід у форматі консалтингу на тему «Синергія між державою, засновником, директором, громадою – важливий фактор на шляху підвищення якості освіти».

Щотижнева нарада

Щотижнева нарада

05 липня 2021 року селищний голова Василь МІТЬКО провів щотижневу нараду з керівниками відділів селищної ради, керівниками територіальних органів центральної виконавчої влади, керівниками підприємств та організацій Нікольської громади.

Засідання 11 сесії селищної ради

Засідання 11 сесії селищної ради

02 липня 2021 року селищний голова Василь МІТЬКО провів засідання одинадцятої сесії селищної ради восьмого скликання. На порядку денному сесії основні питання: